No hi ha productes a la cistella
Els tes japonesos són un tipus de te cultivat i produït al Japó, amb una rica història i una gran importància cultural. Els tes japonesos més famosos són els tes verds, que es fan amb fulles de Camellia sinensis que es couen al vapor i s'assequen en lloc de ser torrades o fregides com els tes verds xinesos. Alguns dels tes verds japonesos més populars inclouen el sencha, el gyokuro i el matcha.
Una de les raons per les quals els tes japonesos són considerats especials és per les seves úniques notes de sabor i tècniques de preparació. Els tes verds japonesos tendeixen a tenir un gust vegetal i herbaci, amb una dolçor delicada i un sabor umami que prové del procés de cocció al vapor.
El gyokuro és un te molt apreciat que es cultiva a l'ombra, donant com a resultat un gust més dolç i suau, mentre que el matcha és una pols fina de te verd que s'utilitza en les cerimònies tradicionals del te japonès.
Els tes japonesos també són coneguts pels seus beneficis per a la salut. El te verd, en particular, és ric en antioxidants anomenats catequines, que poden ajudar a protegir contra malalties del cor, càncer i altres malalties cròniques. S'ha demostrat que el te verd augmenta el metabolisme i promou la pèrdua de pes, millora la funció cerebral i redueix la inflamació.
En resum, els tes japonesos són apreciats tant per les seves característiques úniques de sabor com pels seus beneficis per a la salut, convertint-los en una opció excel·lent per als amants del te i aquells que busquen una beguda saludable.
Si us plau, inicia la sessió i afegiràs el producte a la teva llista de desitjos