Els tes japonesos més reconeguts són els tes verds, els quals es preparen a partir de fulles de Camellia sinensis que es couen al vapor i s'assequen en lloc de ser torrades o cuites en una paella com els tes verds xinesos. A la nostra botiga, podeu adquirir diverses varietats de sencha, nom que rep el te verd japonès
Els tes japonesos són un tipus de te cultivat i produït al Japó, amb una rica història i una gran importància cultural. Els tes japonesos més famosos són els tes verds, que es fan amb fulles de Camellia sinensis que es couen al vapor i s'assequen en lloc de ser torrades o fregides com els tes verds xinesos. Alguns dels tes verds japonesos més populars inclouen el sencha, el gyokuro i el matcha.
Què fa especial el te japonès?
Una de les raons per les quals els tes japonesos són considerats especials és per les seves úniques notes de sabor i tècniques de preparació. Els tes verds japonesos tendeixen a tenir un gust vegetal i herbaci, amb una dolçor delicada i un sabor umami que prové del procés de cocció al vapor.
El gyokuro és un te molt apreciat que es cultiva a l'ombra, donant com a resultat un gust més dolç i suau, mentre que el matcha és una pols fina de te verd que s'utilitza en les cerimònies tradicionals del te japonès.
Beneficis del te japonès
Els tes japonesos també són coneguts pels seus beneficis per a la salut. El te verd, en particular, és ric en antioxidants anomenats catequines, que poden ajudar a protegir contra malalties del cor, càncer i altres malalties cròniques. S'ha demostrat que el te verd augmenta el metabolisme i promou la pèrdua de pes, millora la funció cerebral i redueix la inflamació.
En resum, els tes japonesos són apreciats tant per les seves característiques úniques de sabor com pels seus beneficis per a la salut, convertint-los en una opció excel·lent per als amants del te i aquells que busquen una beguda saludable.
✉️Subscriu-te i obtén un -10%
Subscriu-te al nostre butlletí per obtenir un 10% de descompte addicional en la teva primera compra!