No hi ha productes a la cistella
El nom "Yancha" es tradueix com "te de roca" en anglès, i fa referència als penya-segats i pendents rocosos on es cultiven les plantes de te. El sòl d'aquesta regió és ric en minerals, els quals poden impartir sabors i aromes únics a les fulles de te.
El te Yancha es produeix utilitzant un procés tradicional que implica l'escaldat, el laminat i el secat de les fulles de te, seguit d'un pas final de torrefacció. El procés de torrefacció pot impartir un sabor fumat, semblant al carbó, al te, el qual és característic del te Yancha. Sovint, els tés Yancha es descriuen com tenint un sabor ric i de cos ple, amb notes de fruits secs torrats, mel i xocolata.
Hi ha diversos tipus de te Yancha, que es classifiquen en funció del cultivar específic i del mètode de processament utilitzat. Alguns dels tés Yancha més famosos inclouen el Da Hong Pao (Gran Roba Vermella), el Shui Xian (Esperit d'Aigua) i el Rou Gui (Canel·la). Els tés Yancha són molt preuats pels amants del te d'arreu del món pel seu perfil de sabor únic i la seva importància cultural.
Si us plau, inicia la sessió i afegiràs el producte a la teva llista de desitjos