A la Xina, els Lao Cha (tés envellits) es tracten com a col·leccionables, un objecte d'orgull per a un autèntic "home del té", gastrònom i coneixedor. Els col·leccionistes de tés envellits són especialment nombrosos a Taiwan, que té una Comunitat oficial en què estan units. Aquesta comunitat produeix catàlegs, organitza subhastes i competicions.
No hi ha fronteres clares més enllà de les quals comença el "Lao". La maduració del té està influïda per molts matisos: les característiques de les matèries primeres, el tipus de té, el lloc del seu creixement i les condicions d'emmagatzematge. En circumstàncies favorables, després de només tres anys de maduració, el té ja pot ser considerat dins de la categoria d'envellit. Això s'aplica principalment a les varietats blanques, al sheng puerh i als oolongs que es mantenen calents sobre carbó durant el període de maduració.
Més informació sobre els tés envellits, les seves varietats i els mètodes d'emmagatzematge es poden trobar als nostres vídeos: "Envelliment del té puerh a Europa i a la Xina" i "Vell té negre de Fujian".